Steun ons

Doneer direct online via iDeal. Door Jong Borstkanker te steunen help je mee om passende informatie aan te bieden aan jonge vrouwen met borstkanker.

Doneer direct met sms-machtiging of maak zelf een bedrag over op IBAN NL27 RABO 0170 7930 95, ten name van Stichting Jong Borstkanker te Coevorden, onder vermelding van Gift.

Steun Jong Borstkanker door producten te bestellen via onze webshop.

Gouden vriend van Stichting Jong Borstkanker

€ 1.000,- per jaar

  • Vermelding met het logo van uw organisatie op de website www.jongborstkanker.nl;
  • Vermelding in de nieuwsbrief, op onze Facebook pagina en op Twitter;
  • Uw logo wordt op een banner gedrukt die tijdens beurzen, symposia etc. getoond wordt.

Zilveren vriend van Stichting Jong Borstkanker

€ 250,- per jaar

Bronzen vriend van Stichting Jong Borstkanker

  • Vaste jaarlijkse donatie;
  • Eenmalige donatie.

Logo Stichting Jong Borstkanker

Natuurlijk is het ook toegestaan om melding van uw donatie te maken op uw eigen website. U mag het logo van ‘Stichting Jong Borstkanker’ hiervoor gebruiken.

 

Door Jong Borstkanker
 te steunen help je mee om passende informatie aan te bieden aan jonge vrouwen met borstkanker. Goede informatie is essentieel bij het omgaan met en verwerken van borstkanker. Mede door jouw donatie help je de stichting het boekje zo goedkoop mogelijk aan te bieden, nieuwe flyers te laten drukken voor in de ziekenhuizen, lotgenotencontact op te zetten en deze website te onderhouden.

 

ANBI

Stichting Jong Borstkanker is aangemerkt als ANBI (Algemeen Nut Beogende Instelling). 
Dit betekent dat de donaties, die je aan de Stichting Jong Borstkanker doet, geheel of gedeeltelijk aftrekbaar zijn van je belastbaar inkomen. Door gebruik te maken van dit belastingvoordeel kun je meer schenken met hetzelfde geld, de Belastingdienst betaalt na aangifte van je inkomstenbelasting het verschil terug. Het voordeel voor de Stichting Jong Borstkanker is dat wij geen belasting betalen over verkregen donaties en hierdoor in staat zijn alle gelden te gebruiken voor onze missie en doelstellingen.

 

Word vrijwilliger

Mocht je interesse hebben vrijwilligerswerk bij onze stichting. Neem dan contact met ons op. Alle hulp is welkom!

 

Over Jong Borstkanker

Stichting Jong Borstkanker is er voor en wordt gerund door jonge vrouwen met borstkanker. We bieden jonge vrouwen de mogelijkheid om in contact te komen met leeftijdsgenoten met borstkanker.