Lotgenotenbijeenkomsten

Tijdens een activiteit, meestal centraal in het land, leer je op een ontspannen manier lotgenoten kennen. Een aantal keer per jaar organiseren wij zo’n lotgenotenbijeenkomst. De lotgenotenbijeenkomst is voor jonge vrouwen die borstkanker hebben of hebben gehad. Het doel van deze bijeenkomst is het ontmoeten van andere vrouwen die ook op jonge leeftijd de diagnose borstkanker hebben gekregen.

De eerst volgende lotgenotenbijeenkomst stond gepland op zondag 30 oktober 2016 in Utrecht en was een high tea workshop. Onder begeleiding maakten we een heerlijke high tea met zowel zoete als hartige hapjes. Terwijl we daar mee bezig waren en daarna kon uitgebreid worden kennisgemaakt en ervaringen worden uitgewisseld.

Indien je graag op de hoogte gehouden wilt worden over een nieuwe bijeenkomst, laat het dan aan ons weten door te e-mailen naar info@jongborstkanker.nl.

 

Steun ons

Door Jong Borstkanker te steunen help je mee om passende informatie aan te bieden aan jonge vrouwen met borstkanker. Goede informatie is essentieel bij het omgaan met en verwerken van borstkanker.

Help ons mee! >>

Bestel het boekje

In het boekje ‘Als jouw wereld stil komt te staan…’ worden antwoorden gegeven op diverse onderwerpen die met borstkanker te maken hebben.

Direct bestellen >>