Na bijna 2200km, meer dan 300 trainingen op 2 paar schoenen, 144798 calorieën verbrand in ongeveer 280 uur, lopen in de stromende regen, harde wind, sneeuw en heel veel zon, is het dan eindelijk zover, morgen gaan we richting New York!

Mijn tas is gepakt en voor de verandering heb ik niet super veel ingepakt dus hij is nog te dragen. Al mijn loopspullen zitten in de handbagage, dan weet ik zeker dat ik met de marathon in mijn eigen loopspullen kan lopen want het gebeurt weleens dat je tas niet naar dezelfde bestemming gaat al jij of pas een paar dagen later aankomt.

De laatste twee trainingen op zaterdag hebben we met z’n drieën gelopen. De eerst van die twee was er nog een met heel veel bruggen erin en die ging eigenlijk heel goed en afgelopen zaterdag hebben we nog een loop gedaan van 1u en 40min zonder bruggen, dat was alleen geen succes. Ik was erg moe en had last van mijn benen. Maar als het klopt wat ze zeggen; een slechte generale belooft een goede première dan gaat het helemaal goed komen!

De laatste paar dagen dus maar weer extra veel rust genomen, zelfs een keer om 18.00u naar bed gegaan, ja ben ik ook geen fan van maar soms moet het. Het helpt ook niet mee dat ik het al zo spannend vind want dat slurpt ook veel energie.

Ik ben dus blij als het morgenvroeg is en we kunnen vertrekken. Als we aankomen in NY dan hebben we nog een paar dagen om te genieten van de stad en dan doe ik het rustig aan want zondag is de grote dag!!

 

Bron foto: Manons privécollectie

< Vorige column Manon Volgende column Manon >