Deze zeilreis organiseren Stichting Zeilschip Eendracht en Stichting Jongeren en Kanker.

Ooit afgevraagd hoe een imposant zeilschip van 60 meter lang en 12 meter breed, veilig van A naar B komt op open zee?! Het antwoord is lef, zelfvertrouwen en TEAMWORK. Dat is dan ook precies waar het bij deze reis om draait: terugkomen in je eigen kracht na kanker, samen met een fantastische groep jonge mensen!

Of je nu nog in behandeling bent, of 5 jaar geleden ziek bent geweest; wij dagen jou uit om het roer letterlijk en figuurlijk (terug) in eigen hand te nemen en je grenzen te verleggen aan boord van de Eendracht.

Na het grote succes in 2016, 2018 en 2020, gooien wij in zomer 2021 weer de trossen los met jullie. Dus ben jij toe aan 5 dagen uitwaaien, lachen en bikkelen tijdens een super gave zeilvakantie op de Noordzee? Schrijf je in via de link.

Om iedereen deze unieke kans te geven hebben nieuwe deelnemers voorrang en komen de deelnemers van 2016, 2018 en 2020 eerst op een wachtlijst te staan. Deze reis is mede mogelijk gemaakt door sponsoring van Stichting C.J. Jaski Fonds.

Meer informatie over deze reis? Klik dan hier.

Waar: Noordzee
Opstap: Rotterdam
Voor wie: Jongvolwassenen tussen de 18 en 35 jaar, die kanker hebben (gehad)
Begin: zondag 1 augustus om 20:30 uur
Eind: vrijdag 6 augustus om 14:00 uur
Aanmelden: hier kan je je aanmelden.
Kosten: van de deelnemers wordt een eigen bijdrage van € 100,- p.p. gevraagd. Daarnaast is het verplicht om aangesloten te zijn bij Stichting Jongeren en Kanker (à €25,- per kalenderjaar). Na je aanmelding neemt Stichting Jongeren Kanker hierover contact met je op. (reis is t.w.v. €1000,- p.p., het grootste deel van de kosten wordt door onze sponsoren bijgedragen).