Hof van Kairos organiseert van maandag 29 april t/m donderdag 2 mei 2019 een retraite in het coulisselandschap van Winterswijk.

Een retraite kan helpen om een paar dagen ruimte te nemen voor jezelf en met aandacht stil te staan bij hoe het met je is,en wat je verlangt in deze tijd van je leven.
In een prachtig oud landschap, op een plek waar warmte, zorg en verstilling centraal staan, kom je tot rust en word je uitgenodigd om met aandacht letterlijk en figuurlijk stil te staan bij wat de diagnose kanker in jouw leven betekent. Je krijgt de mogelijkheid actief ruimte te maken voor wie je nog meer bent dan je ziekte, voor wat je nodig hebt om met hernieuwde energie verder te gaan met je leven. En natuurlijk ontmoet je er andere jonge mensen die weten wat jij doormaakt, waarmee je samen op zoek kunt gaan naar jouw richting in dit leven.

Een 4-daagse retraite: meditatie- en aandachtsoefeningen, op jezelf zijn, wandelingen door de natuur, uitwisseling met anderen, zorg voor het lichaam in de vorm van massages en lekker eten om weer in contact te komen met jezelf in een prachtige omgeving.
Voor wie: jongvolwassenen die kanker hebben (gehad).
Kosten: de retraites betaald naar draagkracht. Bij deze retraite kun je kiezen tussen een eigen bijdrage van € 100, € 200 of € 300.

Meer informatie en opgave via: Hof van Kairos