De Hof van Kairos organiseert in de natuur van de Achterhoek een 4-daagse retraite.

Vragen als ‘wat is er nou echt belangrijk in mijn leven?’ en ‘wie ben ik nu, na alles wat ik heb meegemaakt?’ kunnen je sterk bezighouden. Ook lichamelijke en mentale problemen als pijn, vermoeidheid, stress, angst en zorgen over je toekomst, kunnen je dwars zitten. Dan kan het helpen om een paar dagen ruimte te nemen voor jezelf en stil te staan bij wat jij op dit moment van je leven nodig hebt.

De retraite heeft een (4-daags)basisprogramma. Je krijgt de tijd om letterlijk en figuurlijk stil te staan bij wat kanker in jouw leven betekent. In een groep met andere jonge mensen, maak je actief ruimte voor wie je nog méér bent dan alleen je ziekte, en onderzoek je wat je nodig hebt om je leven weer vorm te geven.

Er wordt tijd besteed aan aandachtoefeningen en meditaties In het programma is er eigen ruimte, waarin je deel kunt nemen aan een stille wandeling en gemasseerd kunt worden.

Je verblijft in een mooi verzorgde, eigen kamer. Daarnaast kun je gebruik maken van de gezamenlijke ruimtes van de Hof van Kairos, waaronder het atelier met een houtkachel en uitzicht op de velden.

Meer informatie kun je hier vinden op de website van Hof van Kairos.

Voor wie: jongvolwassenen/AYA’s (18-35 jaar) die kanker hebben of hebben gehad.
Wanneer: 17 t/m 20 oktober 2022
Locatie: Winterswijk Kotten
Kosten: voor de retraite betaal je naar draagkracht (E200, E300 of E400). Deze prijzen zijn inclusief verblijf op een 1-persoons kamer, programma en lekkere vegetarische maaltijden waarin rekening wordt gehouden met eventuele dieetwensen.
Aanmelden: via Hof van Kairos