Stichting Jongeren en Kanker organiseert in samenwerking met Huis aan het Water een Relaxweekend van vrijdag 20 t/m zondag 22 augustus 2021.

Ben je tegen het einde van de zomer toe aan een relaxed weekendje weg op een prachtige locatie aan het water? Ga dan samen met een groep lotgenoten helemaal opladen tijdens verwennende behandelingen en leuke (buiten)activiteiten. Lekker eten en gezellig samen zijn komen ook niet tekort tijdens dit tweedaagse Relaxweekend.  Alle locaties zijn toegankelijk voor mindervaliden.

Tijdens het relaxweekend zullen twee locaties centraal staan: Huis aan het Water in Katwoude waar de meeste activiteiten plaatsvinden. We overnachten in in de Overleekerhoeve in Monnickendam.

Stichting Jongeren en kanker spelen in op de maatregelen die in augustus zullen gelden. Afhankelijk van de maatregelen kan het Relaxweekend worden aangepast, verplaatst of niet meer doorgaan. Om iedereen deze unieke kans te geven hebben nieuwe deelnemers voorrang en komen de deelnemers van 2018 en 2019 eerst op een wachtlijst te staan.

Van de deelnemers wordt een eigen bijdrage van € 80,- p.p. gevraagd. Dit is inclusief overnachting, maaltijden, snacks en alle activiteiten. Daarnaast is het verplicht om aangesloten te zijn bij Stichting Jongeren en Kanker (à €25,- per kalenderjaar).

Meer informatie over het Relaxweekend kun je hier vinden.

Voor wie: jongvolwassenen tussen de 18 en 35 jaar, die kanker hebben (gehad)
Begin: vrijdag 20 augustus om 18:00 uur
Einde: zondag 22 augustus om 15:00 uur
Waar: Huis aan het Water in Katwoude
Overnachten: Overleekerhoeve in Monnickendam
Aanmelden: hier kan je je aanmelden.
Kosten: € 80,- p.p. gevraagd. Dit is inclusief overnachting, maaltijden, snacks en alle activiteiten. Daarnaast is het verplicht om aangesloten te zijn bij Stichting Jongeren en Kanker (à €25,- per kalenderjaar).