Stichting Jongeren en Kanker organiseert in juni een driedaagse Relaxweekend in Katwoude bij ‘Huis aan het water’.

Hieronder een sneak peek (onder voorbehoud) van de planning:

VRIJDAGMIDDAG: Aankomst op de Overleekerhoeve, kennismaken in de tuin en samen eten.

ZATERDAG: Uitgebreide verwenochtend of een creatieve workshop bij ‘Huis aan het water’; korte boottocht naar het mooie dorpje Marken; BBQ; afsluiten met een kampvuur op de Overleekerhoeve. Gedurende de dag zijn er voldoende rustmomenten.

ZONDAG: Uitslapen of ‘vroege vogel’ activiteit; lekker ontbijten en ontspannen op de Overleekerhoeve; lunch bij ‘Huis aan het water’ en een bijzondere afsluiting van het weekend.

Wanneer: vrijdag 17 juni om 17.00 uur tot zondag 19 juni om 15.00 uur.

Waar: ‘Huis aan het water’, 1145 PM Katwoude. Overnachten bij de Overleekerhoeve, 1141 PE Monnickendam.

Voor wie: Jongvolwassenen tussen de 18 en 39 jaar, die kanker hebben (gehad). Alle locaties zijn toegankelijk voor mindervaliden. Heb je hulp of zorg nodig tijdens het weekend neem dan voordat je je aanmeldt even contact op met Stichting Jongeren en Kanker.

Kosten: Voor het weekend betaal je een eigen bijdrage ‘naar draagkracht’. Je kunt hierbij kiezen uit een eigen bijdrage van €85,-, €100,- of €115,-. Vermeld onderaan het aanmeldformulier welk bedrag je wilt betalen. Na je aanmelding ontvang je via de mail de betalingsinformatie. Deze prijzen zijn inclusief overnachting, maaltijden, snacks en alle activiteiten. Daarnaast is het nodig om aangesloten te zijn bij Stichting Jongeren en Kanker (à €25,- per kalenderjaar). Ben je nog niet aangesloten? Doe dit dan hier.

Aanmelden: via het formulier op de website van Stichting Jongeren en Kanker