Zaterdag 31 oktober is er een lotgenotenbijeenkomst voor jonge vrouwen die borstkanker hebben (gehad) en/of draagster zijn van een BRCA-genmutatie.
Tijdens deze lotgenotenbijeenkomst wordt de documentaire ‘Tijdbommen’ vertoond.
Deze documentaire gaat over Sanne, die op 21-jarige haar gezonde borsten preventief laat verwijderen, als blijkt dat ze draagster is van een mutatie in het BRCA1-gen. Sanne laat zich tijdens het hele proces filmen, van amputatie tot revalidatie, een heftige ervaring met mooie en verdrietige momenten, over twijfel en onbeantwoorde vraagstukken.
Sanne en documentairemaakster Audrey zijn aanwezig om na afloop van de documentaire vragen te beantwoorden en in gesprek te gaan. Aansluitend zal er in de foyer onder het genot van een hapje en drankje gelegenheid zijn om met lotgenotes in contact te komen en ervaringen uit te wisselen.

De bijeenkomst begint om 14.00 uur en vindt plaats in filmhuis ‘De keizer’ te Deventer. Er zijn geen kosten aan deze bijeenkomst verbonden, alleen de drankjes in de foyer zijn voor eigen rekening. Het is mogelijk om samen met iemand te komen.

Om je op te geven voor deze lotgenotenbijeenkomst kan je mailen naar info@jongborstkanker.nl Graag hierbij vermelden met hoeveel personen je komt.

Deze bijeenkomst wordt mede mogelijk gemaakt door Borstkankervereniging Nederland.