Stichting Jongeren en Kanker organiseert twee dagen (24 -26 november) naar de  Efteling. Als je de diagnose kanker hebt (gehad) staat je wereld letterlijk op zijn kop en verlies je voor je gevoel misschien het stukje onbezonnenheid dat eigenlijk nog van groot belang is voor jongeren tussen de 18 en 35 jaar. Heb je zin om deze heerlijke onbezonnenheid weer te mogen ervaren tijdens een magisch weekend in de Efteling? Geef je dan snel op!

Tijdens dit weekend kun je heerlijk genieten van ruige achtbanen, rustige attracties of lekker wandelen door het Sprookjesbos. Daarnaast zal de Efteling in deze periode helemaal omgetoverd zijn tot een prachtig Winterpaleis. Het is namelijk de Winterefteling! Gedurende deze dagen zal er uiteraard genoeg tijd zijn om ervaringen uit te wisselen met lotgenoten.

Voor wie: Jongvolwassenen tussen de 18 en 35 jaar, die kanker hebben (gehad).

Data: 24 november 15.30 uur  t/m 26 november 18.30 uur.

Kosten: Van de deelnemers wordt een eigen bijdrage van € 80,- p.p. gevraagd. Daarnaast is het verplicht om aangesloten te zijn bij Stichting Jongeren en Kanker (à €25,- per kalenderjaar).

Dit is inclusief:
* 2 overnachtingen in een groepsaccommodatie in vakantiepark Bosrijk;
* 2 hele dagen toegang tot het Efteling park (donderdag en vrijdag)
* 2x avondeten (op woensdag- en donderdagavond)
* 2x ontbijt (op donderdag- en vrijdagochtend)
* 2x lunchpakket dat je in de ochtend zelf samen kunt stellen
* dranken gedurende ontbijt en diner. Voor de lunch zal iedereen wat aangeboden krijgen om mee te nemen naar het park

Dit is exclusief:
* overige consumpties in het park

Aanmelden: Dit evenement is al volgeboekt, je kan je aanmelden via het formulier voor reservelijst op de website van Stichting Jongeren en Kanker.