Ben je tegen het einde van de zomer toe aan een heerlijk weekendje weg op het strand event? En wil je dit eventueel met je directe naaste (partner/broer/zus) doen die tijdens je ziekteperiode erg dicht bij je heeft gestaan? Meld je dan aan voor het Beachweekend geregeld door Stichting Jongeren en Kanker en Kite4life waarbij diverse strandactiviteiten worden georganiseerd en jullie hierna tot rust kunt komen tijdens een heerlijke hotelovernachting bij NH Hotel Zandvoort. Tijdens dit weekend worden er, afhankelijk van het weer, activiteiten georganiseerd zoals kitesurfen, beachvolleyballen en wordt er in de avond een lekkere bbq verzorgd waarbij je gezellig samen in een ontspannen omgeving met lotgenoten bent.

Voor wie:
Jongvolwassenen tussen de 18 en 35 jaar, die kanker hebben (gehad) en (eventueel) hun directe naaste (partner/broer/zus). Het is niet de bedoeling dat je met een van je ouders je aanmeldt.

Kosten:
Van de deelnemers wordt een eigen bijdrage van € 70,- p.p. gevraagd.
Dit is inclusief:
– 2 overnachtingen in een hotel + ontbijt;
– 1x lunch op zaterdagmiddag + 2 consumpties;
– bbq op zaterdagavond + 3 consumpties;
– fietshuur van hotel naar strandlocatie;
Dit is exclusief:
– eten/drinken vrijdagavond;
– eventuele parkeerkosten indien je met eigen vervoer komt;
– overige consumpties

Daarnaast is het verplicht om aangesloten te zijn bij Stichting Jongeren en Kanker (à €25,- per kalenderjaar). Dit geldt voor zowel jezelf als je direct naaste.

Aanmelden: hier kan je je aanmelden.
Begin: vrijdag 17 september om 15:30 uur
Einde: zondag 19 september om 12:00 uur
Locatie: Zandvoort