Speciaal voor AYA’s, Adolescents and Young Adults (vrouwen en mannen), en eventueel hun partners is er een themabijeenkomst seksualiteit georganiseerd door het AYA-taskforce team Erasmus MC.

De bijeenkomst vindt plaats op zaterdag 13 november, bij KINO Rotterdam. Er zijn verschillende sprekers. Denk aan een seksuoloog, verpleegkundig specialist en een radioloog. Tijdens de bijeenkomst zal er o.a praktische informatie gegeven worden over de invloed van de behandelingen op je lichaam en seksualiteit. Maar ook wordt er gesproken over hoe je het gesprek aangaat met je partner of dates.

Het grootste onderdeel van de bijeenkomst richt zich op na het behandeltraject. Je bent klaar met de behandeling en dan? Pak je de draad weer op waar je gebleven was of zijn er zaken die dit in de weg zitten? Dit is voor iedereen anders maar we hopen door deze bijeenkomst jullie in ieder geval het gevoel te geven dat je er mag zijn als seksueel wezen, óók chemo-kaal/dexa-opgeblazen/zonder borsten/met 1 bal/etc.

Voor wie: jongeren die kanker hebben (gehad) en hun eventuele partners.

Aanmelden: Meld je aan via de aanmeld link, voor 7 november. Het event is incl. lunch en een drankje bij de borrel.

Wanneer: 13 november 2021 om 10:30 – 15:00 uur

Waar: KINO Rotterdam, 129-133 Gouvernestraat, 3014 PM Rotterdam

Kosten: geen


		Afbeelding van AYA-themabijeenkomst Seksualiteit